KTM punye pasal.
Friday, December 9, 2011 | 4:00 PM | 2 comments
KTM punye pasal aku lambat sampai rumah. cube korang bayangkan, aku pukul 7.30AM lagi dah naik bus dari Melaka Sentral gerak KL, tepat pukul 9.00AM dah sampai dekat TBS, lepas tuh aku decide dari TBS nak naik KTM je, so terus berhenti dekat stesen area rumah.

Tunggu punye lah tunggu, nak dekat sejam, sampai lah tren, aku naik tren mase tuh dah pukul 10.15AM, tibe2 baru sampai Salak Selatan, tren stop dah tak nak jalan balik. Haishhh. tunggu punye tunggu, dlm 11.30 baru tren tuh gerak balik. Terus mood aku hilang. Dah lah yang naik KTM tuh berpuluh-puluh orang, tak ke sesak. Sumpah tak nak naik KTM dah, FOREVER AND EVER. 

Last2 dalam takde mood tuh, terus tak jadi balik rumah, singgah SUNWAY PUTRA MALL dulu, and end up beli 2 APPLEMINTS flowery printed blouse at PARKSON. Pastuh dapat beg free gift APPLEMINTS die, cantik, hee, boleh lah pakai pergi kelas, wohoooo! Lastly selamat jugak sampai rumah at 2.30PM.




Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies