terjah beg fey!
Thursday, November 10, 2011 | 1:38 AM | 0 comments
okay, fey kena tag untuk contest what inside my bag dari zumie, but fey malas dah nak masuk contest sebab semalam fey sedih gila on some certain thing yg fey akan cerita in the next post. 

alang-2 kemas beg untuk keluar sabtu nih kan,  fey still akan cerita ape yang ade dlm beg fey, hihi.

LETS CHEK IT OUT!



hihi, ini lah isi dlm beg,nih baru beg kecik, beg besar tak nak tunjuk! :p


1. slingbag beli dekat RASTA

2. purse from FOREVER 21 #dlm tuh secret :p

3. perfume LAMB, GWEN STEFANI, #i really like the sweet smell 

4. compact powder MIYAMI #seriously, bila pkai tutup semua cela kat muka. hihi

5. compact powder MAYBELLINE, #okay nih just pakai bila muka dah berminyak.

6. eyeshadow IN2IT, #warna gold dia superrrb!

7. SILKYGIRL waterproof eyeliner

8. SILKYGIRL waterproof mascara

9. lipstick MAYBELLINE, #color sugar brown

10. blusher ELIANTO, #color dia sangat cantik! 

11. blusher from ELIANTO jugak. #yang nih agak berkilat. hihi

12. vitamin-E untuk muka, KLINIK BAKTI. #always in my bag!

13. my C-3, #ade keychain besar gabak tuh dengan angrybird kecik. hihi


okayy, korang mesti tertanya, kenapa dlm bag fey semua barang make-up? yes, i admit, i'm plastic, so? biarlahhh, this is plastic area okayy, tak suke boleh tekan button [X] :p

okbai



Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies