saye jealeous!
Sunday, November 13, 2011 | 11:47 PM | 0 comments


okay, ade ape dengan tajuk entry nih? mungkin entry nih terhasil sebab tuan punya blog sedang jealous...... sahih lah tuhhhh. entahlah, kenape nak jelous, aku sendiri pun tak tahu, aku nih jenis yang kalau jelous aku suke ignore org yg buat aku jelous. kesian kat org tuh. hurm. tapi bila aku sorang2, lama aku okay and aku buat macam biasa je. :)




tiba2 teringat cerita pasal member aku dlu, die cerita mase die kapel dulu, awek die tak bagi die berkawan langsung, tak kire la perempuan ke lelaki, so die memang betul2 ikut cakap awek die, memang die takde kawan, kesian, tapi aku takde lah sampai nak buat macam tuh kat orang yang aku sayang kan...




kawan aku yg lagi sorang nih plak memang hebat!! , die memang sekat balak die, die tak bagi balak die comment2 dengan perempuan and tak bagi rapat2 dengan kawan perempuan, bagus balak die,, balak die ikut cakap die. kalau die jeles pun die terus bagitau balak die, die tak suke.




ade sorang lagi kawan aku pulak cakap, kalau aku jeles, jangan bagitau kat balak aku, and jangan tunjuk hint ponn, sebab die kata kalau aku tunjuk yang aku jelous, nanti balak aku rase die powerrr and boleh control emotion aku, erkkk. so member aku cakap, buat balik ape yg balak aku buat, biar die rasee.. nahhh..!




next kawan aku, bila balak die comment2 kat fb, die takkan cakap ape2, die like like je comment2 balak die, kalau balak die comment dengan kawan2 lelaki, die like jugak sebab tanda die bace mcm tuh, then bila kawan2 perempuan comment pun die akan like jugakk, tanda nya die baca and tahu ape balak die buat and kalau die jeles, die suka tak bagitau balak die, die nak balak die paham sendiri, die dah like kot, takkan balak die tak paham2 kannn.



 korang pulak? ape cara korang bila jeles and ape cara yang paling sesuai dibuat???



*baru teringat, tak boleh tinggalkan post comment, so, feel free to leave ur opinion on my chatbox. :) 

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies