Pertandingan Unit Bersih dan Cantik PPR
Friday, November 11, 2011 | 6:15 AM | 0 comments

tadikan mase fey trun flat pergi beli topup kat kedai, ade ternampak satu poster yg ditampalkan kat lobby lif,

poster tuh tentang pertandingan yang dianjurkan oleh pihak DBKL bagi penduduk PPR BATU MUDA nih, Pertandingan Unit Bersih dan Cantik PPR, wahhh, macam best je kan???

fey rase lah kan, orang-2 yg join pertandingan nih mesti dah kemas rumah ala-2 deco bersama Eric kan. hihihi

tapi rumah fey tak join lahhhh, sebab rumah fey bersepah. hohoho!


adalah lebih kurang macam nih jugakkk

tapi nih bukan rumah fey yaaaa. ops!

hihihi, kalau rumah fey nak join pertandingan nih, rase2 nye kena lah panggil Eric Leong tolong kemaskan and renovate sekali. barulah ngam. hihi. terus rumah fey menang kan??? *wink2~


ishhh, bila lah rumah fey nak jadi mcm nih eh???

kepada korang2 yang duduk kat PPR mcm fey, yang bangga dengan kecantikkan rumah dia, moh ler ramai2 join pertandingan yang DBKL anjurkan nih. 

okbai~


Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies