Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani
Sunday, November 13, 2011 | 6:55 AM | 0 comments

okay, Umi tag Fey utk gieaway nihhhh, yahahah, yea, mula2 igtkan hadiah biasa2 yang bosan *skin, header, etc, etc, rupe2 nahhhh, amik kaww, body butter from bodyshop semua ada, so, mestiii kena join! :D




Cara - cara menyertai :
1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani" 
2. Copy paste banner di atas dan linkkan ke entry ini. 
3. Selepas itu kritiklah blog .geek in the pink. ini sesuka hati. Tetapi pastikan kritikan engkau orang adalah kritikan yang membina. Janganlah hentam teruk - teruk sangat. Nanti aku nangis. HAHA. 
4. Namakan satu entry dari blog .geek in the pink. yang engkau paling suka. 
5. Tag 2 orang blogger lain yang engkau rasa sungguh dipercayai untuk menyertai giveaway ini. KENAPA? Sebab, andai kata blogger yang engkau tag itu menang (Tak kiralah hadiah keberapa pun) maka engkau akan menerima hadiah yang sama seperti blogger yang menang tu. Dan blogger yang engkau tag tu kenalah tau yang mereka sedang ditag ye. HEHE. 


yahh, orang yang kita tag menang, kita ponn dapat hadiah. weeewit! :D
......................................................................................................................

fuhh, Bismillahhirahmannirrahim, here we goes, 1st skali nak ckap fey sukaaaa background kucing2 tuh, i'm a cat lover! miawww! hihi, comel je taw background tuhh.overall, layout sedap mata memandang, clean jea, tak serabut langsung, dah la comel, hish. suka dekat tab menu ade banyak, hihi, boleh pilih nak g mna2, and tab tuh warna warni, cantik, fey suka warna warni. :D suke gif cik puan bunga nihh, naik aeroplane gituuu, hihi, err, mcm dah lari topik plak, takpe, lets continue, lepastuh, suka entry2 kat blog nihh, semua nya best baca, seronok, fey baca sampai tergelak. hihihi, tapi fey tak suka cursorrrr, erkk rase pelik semacam, maybe sebab tak biasa kot pakai cursor cenggitu. hihi. and tak suka gadget "back to top" tuh, ntah rase macam takde function je letak bende alah tuhhh yang lain semua okayy, tiptopp! 

......................................................................................................................

cerita about Adam, hihi, serious suka budak2, comel kannn! hihi, lagi muka Adam mirip muka kawan fey, dah besar konfirmm kacak macam kawan saya! hohoho!~

p/s: semoga boleh menang~

......................................................................................................................

okayy, nak tag fieqa si comel

jemput join yea, hadiah best2, hihi

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies