Main tag jom!
Saturday, November 12, 2011 | 9:31 PM | 0 comments

okay, hari nih jom main tag game ye! fey telah di tag oleh dua orang, iaitu cik Ika Suhaimi dan Cikgu Syafira kite. okay, let the game begin!


 the rules



 11 things about me

  • lahir pada 3 june 1991, berumur 20 tahun at the moment. :)
  • belajar di UiTM Alor Gajah, Melaka, diploma in Komunikasi dan Media
  • i'm a gamer! hahha! memang suka main game!
  • rabun jauhhh, sangat teruk rabun, smpai -6.00 @.@
  • suke bende2 yang comel, suke kumpul bnde comel. wheeeee~
  • i'm not a outgoing person, strangers thought i'm quiet, my friends sees i'm okay, my beshtie think i'm crazy.
  • i got 7 siblings and i'm the youngest. woooo!~
  • so i guess i am a bit spoiled!~ lalala~
  • sangat suka pink, tapi takkan pakai baju pink. urghhhh, colour tak masuk. wuwu.
  • currently sangat suka warna orange and i'm obses with it! hohoho~
  • layan semua jenis lagu, KPOP, MALAY, ETNIK, JPOP, INDIE, METAL, PUNK, HARDCORE, senang cerita, i am UNIVERSAL!


 soalan dari Ika Suhaimi



 my answers

  1. lelaki idaman saye? hihihi its JOHNNY DEPP! kalau tak dpt johnny depp nak KHAIRUL HANNAFI
  2. errrrr, 2-2 tak nakk.. 2-2 tak minat pun.
  3. ofcourse garden wedding, if nanti buat kat dewan je pun, still nak pkai fresh lflowers! nak letak banyak2. 
  4. just three, NOKIA, IPHONE and BLACKBERRY.
  5. T-shirt, jeans, flatshoes. :)
  6. pilih KARAOKE BOX boleh tak? haha
  7. rumah banglo sebijik, banyak bilik. tapi condo pun best, ade swimming pool and gym.
  8. tak nak ubah ape2 pun. :)
  9. errk? pandang sebelah mata pun tak, drpd dorang g rempit better blogwalking kan.
  10. hurmm, kecik tak banyak cakap mula2, tapi lama2 okey. :D
  11. terimakasih banyak2 memberi saye peluang meng-tag orang lain. :p


 soalan dari cikgu syafira


 jawapan fey

  1. urm, tak, selalunye, lepas makan baru minum.
  2. kadal! haha, nih mesti efek raja lawak mega nihh!~
  3. Selena Gomez - Love You Like A Love Song
  4. terpaksa jugak lah mkn, :)
  5. cerita2 yang best and kadang2 cerita couple2, romantik. hihi
  6. errr, mungkin dah terjerit2, and call polis or ambulans, tapi tak nak sentuh budak tuh. ngeri~
  7. orange! sebab die menarikkkk!
  8. cantik kan sebab muka and paras rupa? kalau hati dia baik, tuh means baik hati, :) rujuk kamus dulu before jawab. hihi.
  9. my first love? how we meet? hurm, kenal kat myspace, tapi first time meet kat timessquare~
  10. hurm, kasut? hihihi
  11. ofcourse my darling khairul hannafi, hari2 text dia sorang je, bangun tido text dia, sebelum tido pun text dia je. :)


 11 soalan fey nak tanya

  1. kalau lah ade org yang korang tak kenal kutuk2 korang mase korang tgah lepak2 kat kedai makan, ape korang buat?
  2. mak dengan ayah, siapa yang korang lagi rapat?
  3. pernah tak berangan pilih nama anak? sila nyatakan nama pilihan anda. :p
  4. masa bercakap dengan orang, ape yang korang pandang? (mata, mulut, hidung, dahi)
  5. apa yang korang suka kat pasangan korang?
  6. peristiwa paling korang tak boleh lupa. (sedih, gembira, terkejut)
  7. korang nih jenis cepat nanggis tak? crybaby lah nih.
  8. movie ape yang korang tengok banyak kali tanpa rase bosan pun?
  9. movie ape yang korang tengok tak kire berapa kali pun tetap menanggis?
  10. ape pendapat korang dengan raja lawak mega?
  11. dah berapa banyak kali korang couple?

 fey nak tag






Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies