Korean Artis Banyak Buat Plastic Surgery???
Friday, November 11, 2011 | 9:19 AM | 0 comments


nak dijadikan ceritalah kan, tadi mase tgah jalan2 dekat youtube, terjumpa video2 yang kononnya rupa artist2 korea before and after plastic surgery.

okay 1st of all, nak infom kat korang semua, I'M NOT KPOP HATERS okay. just nak share dengan korang ape yang fey jumpa jeeee.  :)

serious cakap, fey pun gila KPOP sebenar nya. haha. :p

tapi act, even ade yang tuduh2 artist2 korea nih buat surgery, fey percaya, tak semua, masih ade yg natural, contoh nye Kim Tae-hee 




tgok rupa dia mase high school dengan sekarang, still sama kan? yang berubah just muka dia bertambah matang and dia dah mekap.

okayy, semua orang tahu kan, muka seseorang tuh boleh berubah bila dah tacap dengan mekap? fey sendiri pun lepas mekap muka dah jadi lain. hahahha. :p




nih pulak Kim Ah-jung yang berlakon 200 Pounds Beauty tu, mesti korang ade layan kan cerita tuhh? tipu lah kalau tak layan kan.

yang kanan tuh gambar lama dia masa umur 20, tengok, tak banyak beza pun dengan sekarang, dalam cerita tuh je die berlakon kunun plastik sugery. 

tapi tak dinafikan lah memang ade certain artist korea yang buat plastic surgery and dorang memang mengaku dorang buat plastic surgery. 




contohnya kwanghee dari kumpulan ZEA, dlm kangshimjang(strongheart) die memang mengaku die plastik surgery and he's proud of it, yelah, dari tak berape nak cantik terus jadi cantik, kalau fey pun fey suka, nak buat muka macam Angelina Jolie lah pasneh, mesti hott, :p

*personally, fey suka sangat kat kwanghee nihh, die pandai buat lawak. hihi




bagi KimHyunJoong nih plak, penjagaan kulit muka tuh sangat penting, sebab tuh die selalu pkai mask and ambil segala jenis vitamin untuk kulit. tengok lah muka die dlm gambar atas tuhh, fressh je kan?  wah wah wah, kan best kalau KimHyunJoong nih boifren fey. hihi. takpe lah KH pun fey tak terjaga nih plak KimHyunJoong yg ramai peminat. habis fey ade ramai haters plak lepas nihh. hihi




okay, atas nih mesti korang kenal? SNSD! ataupun lebih popular dengan nama Girl's Generation, diorang nih pun banyak kena tomahan yang kunun nye diorang semua plastikkk, perrgghh. mana tak nye, sape suruh pergi compare gambar dorang sebelum and selepas make-up kan?

namun disebabkan dorang nih memiliki perfect face and perfect body, body kurus ala2 model, ramai teenagers sekarang nih yang nak jadi macam diorang, sampai sanggup buat surgery! tak percaye? meh layan youtube satt.




tgok lah pendedahan die,,, eee, sumpah menakutkan, tak takut ke ek? tak sakit ke? :(


okay, tak nak condemned artis KOREA okayy, artist MALAYSIA pun banyak buat surgery, tak cukup dengan surgery, cucuk sane sini, botox lah kejadah nye.

okay, stakat nih jela fey merepek, thanks sebab korang sudi baca.

salam 1 blogger! haha.




Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies