CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU
Monday, November 7, 2011 | 5:37 PM | 1 comments


okay, hari nih mase blogwalking, terjumpa pulak blog cik Ayu,

and Cik Ayu ade buat contest, nak tahu contest ape??
...............................................................................................

''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"

  clik SINI untuk blog Cik Ayu

syarat-syarat ? senang jea ,. ^__^

* Buat entry  yang bertajuk ''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"

* Letak BANNER CONTEST diatas dan BACKLINK kan ke entry  :)

* Letak SATU gambar sahaja, anda bersame kawan-kawan baek anda ,ikut KREATIVITI anda ! :)

* LETAKKAN nama kawan-kawan baek anda jugak yer ^_^

* TAG kan DUA rakan bloggers anda, pastikan mereka tahuu tau !

* Hantarkan URL entry anda kat cik AYU yerr !

*  FOLLOW belog cik AYU  untuk tahu maklumat lebih lanjut ! :)

* Hantar SEBELUM 17 DISEMBER 2011 :)


HADIAH ? heee . nak tahu skang keee..??
tak payah ag laa.
nanti tak suprise plak kann :)
cik AYU janjikan hadiah yg lumayan ! :P
tak tipu ni ..!  (muke baek) :-D

**pemenang akan ditentukan oleh cik Ayu sendiri !
**cik Ayu akan pilih gambar  kreatif & ape ape yang korang tambah .. tapi Kreatif ! ^__^
# CEPAT sebelum TERLAMBAT !! :-P
...............................................................................................

okay, gambar yang fey nak pertaruhkan adalahhh

me and nadea ^^,

*bestfriend is like finding the right shoes, 
it's very difficult to find the right size
sometimes its too tight, sometimes it's too loose
it's easy to get the wrong size,
and even when you get the right size,
it's hard to get the one that is comfortable to wear.
when you found the right one, cherish it.

gambar fey dan nadea, hihi kitorang dah lama gila tak jumpa, nadea is my bestfriend in highschool, nak dekat 3 tahun lah tak jumpa, baru minggu lepas dapat jumpaa! bayangkan!!! :)

tapi masa dapat jumpa balik dengan nadea, memang that is the best moment, kami pergi karaoke semua, wwahhhh! memang seronokkk! hihi. nanyi lagu dangdut. gila lah. hahaha. that is the best moment in my life.

so di sini, fey nak tag 2 orang nih, CahComel & NazComel. hihi

XOXO





Labels: , ,


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies