CONTEST 3 in 1 BERSAMA Aini
Tuesday, November 8, 2011 | 2:11 AM | 0 comments


okayy, harini online2 je, check tagboard, rupe2 nye fey kena tag lagi, tapi contest pula, okay, tak kesah, best jugak join2 contest nih, mana tahu ade rezeki kann, hihi, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu. betul tak?

okay nih contest dia!  



    contest nih ada 3 category -

    -BLOGGER SPORTING 

    -STYLE PICTURE

    -FUNNY PICTURE


    so gambar yang fey nak letak untuk join adalah, err, kategori apa pun tak tahu, style picture mybe? hahhhaa

    .....................................................................



    pic latest sempena hari raya haji jugak, pergi parkson beli houseware, still boleh posing, time nih baru lepas buat curl rambut. hihihi

    okay, kat sini nak tag CAHCOMEL |SNOW | FARRA ALENA


    *untuk join sila pergi ke blog  AINI untuk maklumat lanjut


    Labels:


    Older Post | Newer Post

    Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

    +FOLLOW | DASHBOARD

    Entries
    About
    Links
    Goodies