CANDID TIME CONTEST
Sunday, November 13, 2011 | 10:09 AM | 0 comments

okay, kena tag lagi untuk giveaway by umi. hihihi, serious fey syg sgt kat umi sebab die rajin sangat tag fey taw. i love you umi!!!

okay giveaway yang akan fey join sumpah best! hadiah number 1 camera Lomo gituuuw, so? tak rugi join kannn. hihihi.




nak tahu hadiah dia yang lain? click link kat ats k. semuanya best2 


sekarang nak letak gambar nih lah, harap2 leh menang kan. wheeee!~
............................................


gambar nih tgah duduk berehat lepas main2 tepi tasik, tak sempat nak posing pun. hihi, tapi sangat suka gambar nih, nampak natural jeaa. 


dengan ini fey nak tag, | Qurratu'aini | Cekgu Fira | 


Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies