Twilght - Breaking Dawn!
Sunday, October 30, 2011 | 3:49 PM | 0 comments



Twilight SAGA

fuhhh, tak lama lagi keluar lahh cerita nih kannn.

tak sabar nye nak tengok, fey memang big fan! :D

heee, ternanti2 rupa Bella Swan lepas jadi Pontianak,, ade mcm rupa Pontianak Malaysia ke?

hehe, okay, melawak je, mesti kulit Bella pun bling bling* lah lepas nih kannnnn!

dengar cerita, dlm movie tuh, diorang dikahwinkan oleh paderi yang sahh!

so adakah dorang suami isteri juga di luar movie???

tuh fey tak tahu lerrrr. haha.






p/s: khairul hannafi sayang, saye nak tengok cerita nih dengan awak nanti.
so awak jangan berani2 pergi tengok dengan orang lain, booking awak awal2!

*cube bayangkan baju kahwin kita nanti macam kat atas tuh??? 
wahhh, meletopssssssss!

hehe, tak sabar nak keluar dengan awak nanti.

i love you
XOXO


Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies