sneakpeak: on my NEW ART
Tuesday, November 1, 2011 | 7:02 PM | 0 comments




sneakpeak: on my NEW ART


okkayyy, pada mase fey mengepost entry ni, 

fey sedang mengusahakan artwork baru fey niii.

TADAAAAAAAA!






dah lama tak melukis pakai adobe, agak kekok sedikit rasenye.

dah 5 tahun kan since melukis pkai PC. banyak bende yang fey dah lupe.

bayang kan lahhh, bucket nak fill colour pun dah tak igt kat mana.


sampai kena telefon Khairul Hannafi tanya bende tuh kat mna. (-___-)

*okayyy, saye memang sangat bergantung kepada sayang saye yg satu nihh.

nasib baik Khairul Hannafi ajar, kalau tak memang buntu kepala ni.

terima kasih Khairul Hannafi, saye sayang awak!

mase tengah lukis2 bende nih, Khairul Hannafi telefon saye.

Khairul Hannafi cakap die dah siap buat business card die.

Lepas tuh die skype and send contoh2 business card yg die buat.

memang cantik2, pandai sayang saye nih buat, nampak effort kat situ. hehe.

okay, lepas tuh khairul hannafi telefon lagi. die cakap dia dah ready nak tido.

and waktu tuh dah pukul 0540 tak silap saye. Khairul Hannafi suruh saye tidur jugak.

Die suruh saye tido awal, pukul 0550.

Hehe, muka saye nih tido awal?? memang tak lahhhh.






anyway, thanks sebab prihatin dengan saya, sayanggg awak tawww!! 

Lepas tuh fey continue lukissss~~~

Bila dah lukis2, terasa penat and mengantuk pula.

Yeaaa, itulah sign2 nak tido, so, fey pun bersiap lah nak tidur.

Promote blog kat fb sekejuppp, and then update latest entryy.

Yea, entry yang nih lahhh. Lepas post entry nih, fey nak tidur.

Nak ikut cakap Khairul Hannafi, tidur awal.

Hehe, so entry dah siap! fey nak tidurrrrrrrrrrrrrr! 

MORNIGHT PEOPLE!







p/s: korang yg blogwalking tak tidur2 lagi tuh tidur lah yea, jum tido, and yang baru bangun tidur, fey nak ucapkan, GOOD MORNING BLOGGERS! May you have a great day ahead on this beautiful date, "11111"   <3
*jam pada waktu ini adalah 0702 am


xoxo

Labels: , ,


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies