SCM Music Player - kinda tutorial myb?
Friday, October 28, 2011 | 12:19 PM | 0 comments
 okayyy, harinih fey nak kenalkan korang kepada SCM Music Player.
Kalau korang perasan, fey sendiri pakai.
sebab ape? sebab mudahhh, easy, and placement die just at the bottom.
so tak payah susah2 nak bg space untuk music collum. :D



ok, nih lah rupa SCM Music Player yg fey pkai.

fey suke pkai player nih sebab die boleh letak banyak gila lagu,
more than 20 songs! seronok kan kalau layan blog tuh lama2! *wheee!
kalau lagu pun sedap2, tak mustahil blogger akan stay kat page anda lama2.
so nanti, takde lah bosan stay lama2, asyik repeat lagu same je, eee, bosan nye!
and kalau korang refresh browser, atau visit blog lagi sekali,
automatic, lagu tuh akan tukar ke lagu lain. haaa, die tak stick ikut turutan!
so, org igt kite hari2 tukar lagu. hahaha cool kan?!



ok, nih pulak control menu die, boleh repeat, pause and NEXT!!!



nih pulak, untuk adjust volume die,
and yang simbol garis2 tuh adalah untuk open menu so u guys can see the songs in line!
:)


and, bila u guys click garis2 tuh, bnde nih pun muncul at ur right side of the browser!
tadaaaaaaaaaa!

buat masa nih fey ade 7 lagu je, but myb lepas nih tambah lagi?
who knows kannnnn.


and just like this when u use it. LOL.


fey dpt player nih dr SINI!!! »http://scmplayer.net/



okay, bila kat sana, ade byk lagi pilihan warna.
NAISSSS!


but u need to put the songs tittle and links yourself,
but that is easy because u guys boleh ambil links dari youtube.
sebab die takkan keluarkan video sekali.
COOOOOL kan?


and last but not least, u guys boleh adjust the player ikut kesukaan masing2.
TADAAAAAA!



SELAMAT MENCUBA!!!


errr, tapi kalau korang prefer player yg korang tengah pkai sekarang just go ahead.
i know u like those cute cute kinda player at MIXPOD.
well, for me, i just think this player i use is easier and the best from all the player i've used.


well, lots of love from cik fey yg GORGEOUS.
XOXO

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies