Paviilion KL
Tuesday, October 25, 2011 | 11:41 PM | 0 comments
okayy, post kali ni bukan nak cerita bout Pavillion,
tapi about ME, hanging out with some of my friends!
oh yeahhh !!!


ok, nih masa mula2 smpai Times Square.
dok tunggu si amir and willi. :)
berlagak model kejap. :p


Lepas amir and willi sampai, kitorang gerak Pavillion.
dekat Pavillion, kitorang eat-eat dekat Snowflakes!!!

ok, with amir and willi!! 



with amir, ok, nak perasan cantik! haha!

ok, yang nih perasan cute! :p


hehe, lepas tuh mase kat toilet, tacap2 kejapp,
bermulalah sesi photograhpy tak rasmi dengan aten! haha


haha, berangan nak jadi model bedak asas Maybelline. :p 




dengan aten, kebetulan kitorang dressup sama!
kemeja, jeans, wedges, and more impotantly, our RED BAG!

lepas tacap, Ok putih sangat! haha


after that, kitorang jalan2 dekat Tokyo street! 




haha, ok, kat sini memang wajib tangkap gamba taww!




 dengan pokok kertas nih, wajib!
cantik kan? mcm betul2 kat jepun pulakk. haha!



dekat tokyo street tuh ade kedai jual DOMO nih.
BESAR GILAAAA!


lepas balik, I drop at SUNWAY PUTRA MALL.
jumpa dengan kakak kesygan saye, KAK AWEEN!!


HEHE, kat sane kak aween curl kan rambut saya!


thanks for the curl!!
and for the free STARBUCKS CHOC BLENDED!
SO YUMMY!






anyway, thanks korang sebab happykan my day,
even tough ade something yg buat aku terkejut nak mati.
korang chill kan my day balik. haha
peace!



Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies