menyahut cabaran senarai kesyukuran naz comel
Sunday, October 30, 2011 | 8:05 PM | 0 comments


okay, tadi fey di cabar oleh Naz Comel untuk menyahut cabaran senarai kesyukuran die. hurmm. tadi kena tag, sekarang cabaran kesyukuran pula???  haha, harinih memang hari yang busy buat fey. :)



Senarai Kesyukuran Fey


bersyukur sekarang nih cuti sem, so adelah mase fey aktif berbelog!

bersyukur fey sahut cabaran nih, sebab best buat benda2 macam nih, leka buat bila rasa boring tahap gaban.

bersyukur jugak budak comel Naz nih 'ADD' kat FBee, sebab rupa2 nya duduk rumah area sama! Dah la kelakar pulak tuh. hahaha. seronokk kenal dengan dia. :)

bersyukur terr'ADD' Cah Hashim kat fb, sebab die ade blog, and fey hari2 jenguk blog die, sebab blog die sangat sweeeeeeet! Suke baca kesah orang bercinta!  :D

bersyukur 'APPROVE' Khairil Adri kat Fbee sebab boleh kongsi cerita dengan die, kirenya die nih pendengar yang setia.  :)

bersyukur orang2 yang fey tag dlm game tag tuh sudi di tag haha!, thanks korang!!!

bersyukur sebab emak lahirkan jugak fey walau abah suruh gugur dlu - haaa, kan lawa anak abah nih, tak bangga ke abah? ;p

bersyukur kerana dikurniakan wajah ala-ala Bunga Citra Lestari, walau pun ramai jugak yang cakap wajah nih ade jugak iras-iras Intan Ladyana, Akma AF1, Scha Al-Yahya, budak comel Naz nih pulak cakap muka fey mcm Gita Gutawa. hehe, thanks. :)

bersyukur ade 3 orang abang dan 3 orang kakak yang boleh di harapkan. tanpa mereka, maybe fey tak dpt sambung belajar and jadi who i am today.

bersyukur dapat masuk UITM Alor Gajah, hohoho! sebab saye dpt kenal dengan mcam2 jenis orang.

bersyukur dapat duduk kat kolejj, tak payahhh bazir duit sewa rumah/bilik. *wheeeew!

bersyukur pernah masuk form 6, sebab dapat kenal dengan hayati, ucop, willie, amir, kak syida, abg daus, abg nizam. mereka semua baik2.  :D

bersyukur drop form 6, hilang stress semua! :D

bersyukur ade account FBee, kalau tak, tak kenal Khairul Hannafi saye yang sweet tuh! <3

bersyukur yang Khairul Hannafi sayang saye seadanya.

bersyukur yang Khairul hannafi jaga hati saye dan selalu ingat kat saye.   :D

bersyukur dapat contact balik kawan lama fey, Nadea. miss herr sangat, 2 tahun tak contact taw!

bersyukur dapat beli laptop ASUS colour putih nihhhhh! Cantik. hee, fey suka warna putih!

bersyukur dapat emak yang prihatin, tadi die dah bsing suruh fey makan, sebab tak makan2 lagi satu hari nihh, hehe, lepas siap nih, fey makan lah, mak jangan risau k.  :)

bersyukur ade tempat tinggal, and makan minum terjaga bila duduk kat rumah. Allhamdulillah.

bersyukur masih berkawan baik dengan kawan semasa darjah 6, even sekolah menengah tak sama pun.

bersyukur ade kawan2 yang baik hati and tak pernah menolak bila fey mintak tolong, especially, Syahmi Zikri and Xza Xeminckii. sayang kat korang. <3

bersyukur rumah ade Wifii, kalau tak, memang tak boleh lah online, edit blog semua.

bersyukur badan tak ikut kakak2 saye, perghh, memang kena hati2 bila makan, senang naik beratttt!

bersyukur harinih ade kipas dlm bilik, so takdelah fey panas. hehe.

bersyukur tak pergi keluar jln2 harinih, kalau tak, tak dapat lah nak onlineee.  :(



heee, tuh jelah kot, act banyak lagi,tapi dah lapar, nak pergi makan sekarang nih. hehe.
p/s: sekarang fey cabar korang yang bace nih pulak untuk listkan senarai keyukuran korang. :)
bye bloggers!!!




XOXO












Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies