kena tag lagi -___-
Monday, October 31, 2011 | 6:41 PM | 0 comments



ok, fey kena tag lagi, -_______-
fey di tag oleh, cik Dewy Whiterose kite nih
rules and 11 thing about me fey tak nak post dah.
sebab harituh dah kena tag and fey dah post,
 so pandai2 lahh. ^^



Soalan yg cik DW bagi :


jawapan fey :

1. pelik pasal diri fey??? hurmm, boleh bengkok kan jari ke belakang? hehehe

2. nope, i'm taken by Khairul Hannafi, tapiii belum official lagi! :'(

3. bila sorang2, selalunya berangan, tengok telebi, online, tidur and macam2 lagi.

4. pemls!!! hahahah. :p

5. isteri Khairul Mustadza Hannafi!!!!

6. youtube, twitter, weheartit, tumbler :D

7. idola? ape yang dimaksudkan dengan idola? nak jadi mcm sape kan? err, tak nak jadi sape2 pun, nak jadi diri sendiri. :)

8. gaduh tak pernah pun, hampir2 ade lahh. haha. :p

9. Tun Dato' DR. Mahathir??? Fey sangat mengkagumi beliau.  :)




yang macam ini!! boleh bagi die kat saya takkk???

11. yes, bolehh, kalau DW tinggal kan link kt tagboard. DW tak tinggal kan link, so fey kena cari link DW dekat dashboard...  :(


okay, dah habis jawabbbbbb!!! XD



11 soalan and 11 org yg fey tag? :

opss, tak nak bagi soalan and tag sape2 dah, sebab fey dah buat masa Cik Puan Muda Umi tag harituh. :)



ok, bye semua! :)


Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies