Button Follow
Thursday, October 27, 2011 | 11:08 PM | 0 comments
okay, post kali nih di siarkan sebab ade setengah dari korang tak jumpa button follow cik fey.
hee, kalau korang nak tahu, mase layout lame fey dlu, langsung takde button follow taw.
so? memang takde follower baru untuk jangka masa tersebut. hehe. kelakar kan fey nih.

tapi sekarang, mengumumkan!! button follow di blog fey! jeng jeng jeng!!
okay, maybe fey nampak lame di sini, al-maklumlahh, baru lagi mengedit pkai blogskins.
masih belum handal lagi, jadi sila jangan bash bash fey. terima kasih atas kerja sama anda.

dan bagi yang tak jumpa button follow blog fey nihh, okay, nih nak bgtau, 
nampak gamba kat bawah nih tak? :)


nampak tak kat atas tuh? ade 'profile','links', 'tagboard', and 'misc' tuh semua???
haaaa, follow button fey ade dekat 'LINKS' seeeeee??? easy right?? :D

so, kepada yang tertanya2, sekarang dah boleh lahh follow blog cik fey nih kalau sudi.
enjoy. :)

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies