5 Bloggers Pilihan Fey!!!
Tuesday, November 1, 2011 | 4:25 PM | 0 comments



okay, sempena dah masuk bulan baru, entry kali nih, fey nak cerita about 5 orang bloggers yang fey memang suka jenguk blog dorang, lagipun tarikh harini cantik kan? 11111 <3


5 BLOGGERS PILIHAN


okay 1st is cahhh!!!

sebab cah rajin jenguk blog i, and selalu post entry2 yang sweeeeet gitu!

and i pun selalu jenguk blog cah, haha, sebab blog menarik entry2 dia.

yg paling penting, sangat sukaaa cerita cah and her KF. hehe.

sweeeeeeet sangat tawww! hehe.

semoga bahagia dengan KF cahhh!! :D







at 2nd place is our next girl in the block!!! NAZ!!!

heeee, sebab apa fey pilih naz?

sebab dia sangat baik dengan saya, and die selalu jenguk blog saye!

and entry2 die pun sangat sweeeeeeeeeeeet!!! *fey suke bace entry org bercinta! :D

and surprisingly, naz is my neighbour!!! woot woot! boleh hang sama nih! :P







the 3rd person that i like her blog is CICI!!!

blog cici sangat amazinggggg!

die banyak post entry yang berguna and die rajin promot nuffnang.

hehehe, and die agak rapat dengan fey at FBiee!!!

jenguk2 lah blog CICI yeaaa!!!







the 4th blogger, Cik Puan Muda Umi!!!

yesss, i promot umi kat sini, sebab dia adalah 1st person yg tag i.

kalau bukan sebab umi, fey tak tahulah game2 tag tuhhhhh. hehe.

blog umi pon best sebab seronok bace and ade byk isu semasa!!!

yang paling fey suka baca, :40 artis hollywood tanpa mekap! hahaha!







okayh, the 5th and the last one is encik Khairil Adri kita!!!

sebab ape fey letak kharil kat number 5? 

sebab lelaki kena lah jadi gentleman, bagi women first! hehe.

tapi serius cakap entry2 khairil sangat besssssssst!!!

khairil nih banyak tulis cerpen, and cerpen dia semua bagus2!!

and cerpen dia semuanya buat fey menangis... T__T

huhuhu, kalau tak percaya, korang bacalahhh!!






THATS ALL FOLKS!!!

thanks for reading.

see u next time bloggers!

lots of love, fey!~

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies