Shopaholic!
Friday, July 29, 2011 | 11:08 AM | 0 comments
Gahh, aku gila shopping betul sekarang nih, padah nye smpai dah takde duit nak makan, Tapi ak still nak jugak baju2 tuhhh, ishhh, cantik2 pulak aku tengok tadi. Baju2 yang aku tengok tadi semua kat online shopping, best beli online nih, tak payah keluar rumah, murah pulak tuh. :)

Nih antara baju2 yang I've set my eyes on it. 

Item Code: JUL339
Price: RM34.00
Fabric: Chiffon

Item Code: JUL331 
Price: RM34.00
Material: Chiffon

Item Code: AUG116
Price: RM29.00
Material: Cotton + Chiffon

Item Code: AUG117
Price: RM29.00
Material: Chiffon

Item Code: AUG119
Price: RM28.00
Material: Chiffon

Item Code: JUL135
Price: RM25.00
Material: Cotton

Item Code: JUL147
Price: RM29.00
Material: Cotton

Item Code: JUL148
Price: RM28.00
Material: Cotton

Item Code: JUL149
Price: RM23.00
Material: Lace

Item Code: JUL154
Price: RM35.00
Material: Cotton

Item Code: JUL158
Price: RM25.00
Material: Cotton

Item Code: JUN185
Price: RM26.00
Material: Cotton

Item Code: JUN188
Price: RM23.00
Material: Cotton

Item Code: JUN190
Price: RM28.00
Material: gauze

Item Code: JUN197
Price: RM26.00
Material: Cotton

Item Code: JUN259
Price: RM24.00
Material: Cotton + Lace

Item Code: JUL289
Price: RM26.00
Material: Cotton

Item Code: JUL297
Price: RM25.00
Material: Chiffon

Item Code: JUL333
Price: RM25.00
Material: Cotton

Item Code: JUL330
Price: RM34.00
Material: Chiffon


Baju2 nih suma aku dpt dari http://SallyShopping.com/, feel free to visit, ade banyak gilaaa choice kat situ, rambang mata jadik nya. hahaha, mana lah tak habis duit aku macam nih. :p
XOXO

Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies