Adorable Ayra!
Sunday, July 31, 2011 | 10:28 AM | 4 comments
Heee, duduk kat Lendu nih dah nak dekat 2 minggu, tiba tiba teringat kat si sketish kat rumah sane, rindu keletah dia. heee.

This is my niece, Ayra Nur Imane, born on 9th January 2011, dan 6 bulan lebih dah umur dia, comell sgt. :)


 Tgok badan dia yang debab tuh, ishhh, comel sgt sgt. heee. :)


dia paling comel masa dia senyum. hehe. :D


paling suka dia pkai baju ini, nampak gurl2 skit, sebab kadang2 muka dia mcm baby boy haa, ayra ni ikot muka abg saye. :)


comel kan dia? heee. :)


bila nak raya nih dia pun ade baju kurung taww, tgok, matching dengan kasut lagi. haha.


walaupun berhinggus, still posing untuk mak ola die. haha
p/s: btw saye nih mak su Ya dia. :)




nih pix latest ayra dengan papa die, my brother, Ahmad Yaaser. :)



Ayra di bulan puasa. hee. :)


XOXO<3


Labels:


Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies