Photobucket Activated!
Monday, April 25, 2011 | 2:54 AM | 0 comments


Ohhh, seriously I can't believe thiss! Finally my long lost photobucket password is retrieved! It has been almost 2 years since I've forgotten my password, baru tadi tiba2 teringat nak retrieved. HAHA! SILLY ME! Awww! rindu account photobucket aku nih, banyak giler artwork bodoh2 aku kat situ. HAHA. Lepas ni boleh lah aku active balik melukis bodoh2 kan. HEHE.

BTW, kat atas tu signature aku. HEE. Name photobucket aku LafOret-sAMa, mesti korang rase name ni kelakar kan???? Mane tak nye, kawan2 aku sendiri pon cakap name photobucket aku bunyi macam "LMFAO" haha! Giler lah kawan2 aku. Kalau korang rajin, korang jenguk2 lah artwork aku yg bodoh2 ni. HAHA. Tak mengharap pon korang lawat, tak lawat pon takpe. I don't mind guys. Seriously. :)

Older Post | Newer Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies