Same like me!
Sunday, October 7, 2012 | 12:21 PM | 0 comments

RAWR
| 11:27 AM | 0 comments

Aku suka result aku!
Thursday, April 26, 2012 | 1:08 PM | 2 comments


Akhir nya, walaupun aku tak berdebar, walaupun aku tak teringin pun melihat result aku,
tetap aku check email menunggu keputusan exam ku.
Alhamdulillah, result aku kali nih aku puas hati, 
tiada gagal seperti sem lepas,

Aku amat bersyukur, bersyukur kepada Illahi, 
perkara pertama yang terlintas di fikiran ku adalah

"Syukur Ya Allah, Alhamdulliah"

ini kerana aku tak menyangka langsung result aku memuaskan aku, kerana aku menyangkakan aku akan gagal dalam dua subject.
namun Alhamdulillah aku tak gagal, subject repeat pun aku berjaya mendapat result yang agak bagus bagi ku.

result aku tak gempak mcm korang. okbai.


Labels: , ,

Senarai Hadiah Nono Lu and Feyras 1st Give Away.
Wednesday, April 25, 2012 | 10:10 AM | 9 comments



click banner untuk maklumat lanjut Give Away





Hadiah - hadiah 

LOMO AQUAPIX CAMERA


1 CONTACT LENS


2 TOPUP Bernilai RM5 kepada 2 orang pemenang.

dan

1 Hadiah misteri dari Cik Feyra yang bernilai rm15.

Menarik kan? So siapa yang belum join, cepat-cepat join! :)

Labels: , , , ,

Potret
| 8:19 AM | 2 comments


Terima kasih buat Khamizan Khalid kerana telah melukis potret saya!
Hahaha! Nih 1st time ade orang lukis potret aku, meh tengok!



sama kan???



Labels: , , , , ,

Speechles Wednesday!
| 7:42 AM | 0 comments


Hari ini aku teman kakak aku pergi Festival City Mall,
dan telah membeli long cardigan dekat Cotton On, warna orange.
heee, suka sangat, dah lama aku nak cardigan macam nih.
dapat juga akhir nya! XD


Brazil Pointele Cardi
MYR RM69.90


Lepas beli cardigan nih, pergi tengok2 kasut pulak, tapi tak ada yang minat.
So kitorang pergi tengok wayang!!!
Tengok cerita Lockout! Memang best aku cakap!



nih trailer dia! XD


bagi aku cerita nih 1000x lagi best daripada Battleship and Wrath of the Titans.
Serious aku recommend movie nihh XD
Tolong tengok movie nih kat wayang okay, sangat best!
Tengok banyak kali kat wayang pun takpa kalau cerita ni.
Tak rugi langsung!



Labels: , , , ,

Cravings!
Tuesday, April 24, 2012 | 3:14 AM | 2 comments


tengok nihh, cantik takkk???






semua cantik2 kan? aku suka sangat rantai burung swallow nih,
rantai burung owl aku dah ade banyak, sekarang nak burung swallow pulak.
kalau korang semua ade nampak jual kat kedai luar2, bagitau aku okay!

Older Post

Hello, Readers! Welcome To My AWESOME Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Goodies